Umetničke Slike u Ponudi

Darko Topalski završio je akademiju Klasičnog Slikarstva

Rođen 21.maja 1976. u Novom Sadu.
Bavi se klasičnim slikarstvom. Po motivima je izražena svestranost: pejzaž, portret, figuracija, mrtva priroda…
Sa ličnim umetničkim sajtom na adresi topalski.com prisutan online više od 15 god (od feb. 2004.)

Radovi se nalaze širom sveta (Rusija, Amerika, Francuska, Italija, Portugal, Nemačka, Slovačka,Holandija, Belgija, Švedska, Irska, Velika Britanija, Australija, Japan, Meksiko, Španija, Hong Kong, Grčka, Crna Gora,  Srbija, …)

Za slučaj da ste zainteresovani za kupovinu neke od ponuđenih umetničkih slika, možete me kontaktirati direktno na br: +381-63-283-450 ili putem stranice Kontakt i dobićete sve dodatne informacije o slici koja Vas interesuje, kao i uslovima isporuke, a takođe Vam mogu poslati i dodatne fotografije u visokoj rezoluciji. Hvala unaped.

Stranica se redovno ažurira, a sve slike koje su u ponudi, dostupne su istog trenutka kupcu.
Kupljenu sliku ćete dobiti po dogovoru, u roku od 24h po dogovoru. Slike možete i lično preuzeti u Novom Sadu, Čačku, ili Bečeju. Slike šaljem nekom od ekspres službi, koja Vam najviše odgovara. Slike je moguće platiti uplatom na račun ili pouzećem.

Za kupce iz inostranstva uplata se vrši putem PayPal-a, SWIFT-a kao i Western Uniona, po želji kupca. Za slanje obezbeđujem sertifikat “Zavoda za zaštitu spomenika kulture”, kao i dozvolu za izvoz. Slike u inostranstvo šaljem pute EMS-a (Express Mail Service) a rok isporuke zavisi od zemlje u koju se šalje. Nakon Vaše uplate slike šaljem uglavnom u roku 2-3 radna dana, koliko je potrebno za dobijanje papira/dozvole za izvoz.

Po porudžbini - More i Talasi - UIje na platnu 106x153cm
Slika po porudžbini – More i Talasi – UIje na platnu 106x153cm
  • SLIKE PO PORUDŽBINI
  • MOTIVI PO ŽELJI
  • DIMENZIJE PO ŽELJI

Radim takođe i slike po porudžbini, bilo da je u pitanju portret, pejzaž, motiv neke stare slike, ikona,… Cena zavisi od motiva i veličine slike (kreću se od 0.1€/cm²), a za sve dodatne informacije možete za početak pogledati stranicu SLIKE PO PORUDŽBINI ili me kontaktirati na neki od načina na kontakt stranici.

Hvala unapred i Svako Dobro,
Darko TOPALSKI
Akademski Likovni Umetnik, Slikar

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati putem kontakt strane ili +381-63-283-450 (Viber, WhatsApp, Hangouts)