Ako ste zainteresovani za kupovinu neke od ponuđenih slika, pozivam vas da posetite sajt IkoneiSlike.com i online izvršite kupovinu!

Ukratko o Autoru

Darko Topalski, srpski umetnik, završio je Akademiju klasičnog slikarstva u klasi prof. Vasilija Dolovačkog. Učestvovao na brojnim grupnim izložbama kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Darkovi radovi se nalaze u privatnim kolekcijama širom sveta (Rusija, Amerika, Francuska, Italija, Nemačka, Slovačka, Holandija, Belgija, Portugal, Švedska, Irska, Velika Britanija, Australija, Japan, Španija, Meksiko, Hong Kong, Crna Gora, Srbija, … ) Slikarski pravac za koji se Topalski opredelio jeste klasični realizam, tehnika ulje, a što se motiva tiče, izraženi su porteret, figuracija, pejzaž i mrtva priroda

Od 2019. član Umetničkog udruženja “ESNAF”

Slike po narudžbini porudžbini - Prodaja Umetničkih Slika - Akademski umetnik Darko TOPALSKIIzrada i Reprodukcija Slika po Narudžbini

Ako imate potrebu, ideju ili fotografiju, a želeli biste originalnu umetničku sliku, bilo da je u pitanju portret, pejzaž, motiv neke stare slike, Ikona, možda i nešto savremeno, tu sam za vas.

Imate ideju za sliku, imate zamisao, inspiriše već postojeće delo, a treba Vam neko da je sprovede u delo i da je pretoči u harmoniju na platnu. Želeli biste reprodukciju slike ali da nije print, već da ima svoju realnu vrednost kao umetničko delo. Radim izradu i reprodukciju slika po narudžbini.

Potrebno vreme za slikanje je uglavnom 7-14dana

Cena zavisi od formata i motiva.

Ako vas zanima određena slika predstavljena na stranici umetničke slike u ponudi, ili biste želeli da poručite sliku u skladu sa vašim željama i potrebama, možete kontaktirati Darka na neki od načina na stranici Kontakt.

Hvala na poseti.