Prodaja umetničkih slika direktno od Autora. Na ovoj stranici možete pronaći široki spektar umetničkih slika trenutno raspoloživih za prodaju. Cena slika zavisi od veličine i motiva i kreće se uglavnom u rasponu od 0.1€/cm² za pejzaže (prim. 30x40cm=120€) do 0.4€/cm² za fantastiku.  Stranica se redovno ažurira, a sve slike koje su u ponudi, dostupne su istog trenutka kupcu.

Ako ste zainteresovani za kupovinu neke od ponuđenih slika, pozivam vas da posetite sajt IkoneiSlike.com i online izvršite kupovinu!

ISPORUKA SLIKA

Kupljenu umetničku sliku ćete dobiti po dogovoru, u roku od 24h. Slike možete i lično preuzeti u Beogadu,  Novom Sadu, Bečeju ili Čačku. Slike šaljem nekom od ekspres službi, koja Vam najviše odgovara.

CENA UMETNIČKIH SLIKA

Cena umetničkih slika zavisi od veličine i motiva i kreće se uglavnom u rasponu od 0.1€/cm² za pejzaže (prim. 30x40cm=120€) do 0.2€/cm² za fantastiku.

Slike je moguće platiti uplatom na račun ili pouzećem.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Za lično plaćanje moguće je i u €.

Za slučaj da ste zainteresovani za kupovinu neke od ponuđenih umetničkih slika, možete me kontaktirati direktno na br: +381-63-283-450 ili putem stranice Kontakt i dobićete sve dodatne informacije o slici koja Vas interesuje, kao i o uslovima isporuke.

KUPCI IZ INOSTRANSTVA

Za kupce iz inostranstva uplata se vrši putem PayPal-a, SWIFT-a kao i Western Uniona, po želji kupca. Za slanje obezbeđujem sertifikat “Zavoda za zaštitu spomenika kulture”, kao i dozvolu za izvoz. Slike u inostranstvo šaljem pute EMS-a (Express Mail Service) a rok isporuke zavisi od zemlje u koju se šalje. Nakon Vaše uplate slike šaljem uglavnom u roku 2-3 radna dana, koliko je potrebno za dobijanje papira/dozvole za izvoz.

Hvala unapred i Svako Dobro,
Darko TOPALSKI
Akademski Likovni Umetnik, Slikar

Ako ste zainteresovani za kupovinu neke od ponuđenih slika, pozivam vas da posetite sajt IkoneiSlike.com i online izvršite kupovinu!

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati putem kontakt stranice ili na mob.+381-63-283-450 (Viber, WhatsApp, Hangouts)

ZA SLUČAJ DA NISTE PRONAŠLI ŽELJENU SLIKU – UMETNIČKE SLIKE PO NARUDŽBINI

Topalski radi takođe i slike po porudžbini, bilo da je u pitanju portret, pejzaž, motiv neke stare slike, Ikona, figuracija, mrtva priroda, ili možda nešto savremeno…

Cena zavisi od motiva i veličine slike (kreću se od 0.1€/cm²), a za sve dodatne informacije možete za početak pogledati stranicu SLIKE PO PORUDŽBINI ili me kontaktirati na neki od načina na kontakt stranici.

  • SLIKE PO PORUDŽBINI
  • SLIKE PO NARUDŽBINI
  • MOTIVI PO ŽELJI
  • DIMENZIJE PO ŽELJI

Slike po porudžbini - Prodaja Umetničkih Slika - Akademski umetnik Darko TOPALSKI